MotoCR / PGO Comet

Relancering af den klassiske Comet med Euro4 godkendt motor i lækkert nyt design. Ring eller skriv for en fremvisning.

Pris : 12.995,- (inkl. nummerplade og klargøring)

MotoCR / PGO E-Libra

Den helt splinternye E-Libra fra det, der tidligere var PGO (nu MotoCR) er en klasse for sig. Det er vores første scooter på el. Den er virkelig elegant i sit udtryk, både moderne og retro i designet og så siger den ikke en lyd når man kører! Den kan køre op til 60 km på en opladning og er ideel til dig, som gerne vil køre miljøbevidst og sikkert.

Pris : 21.795,- (inkl. nummerplade og klargøring)

PGO Hot 50 SP

Hot 50 SP kombinerer den fantastisk pålidelige og driftsikre teknik fra de almindelige Hot / Big Max-modeller med lidt ekstra af alt det gode. De 12" alufælge og den store Wave-bremseskive giver både bedre køreegnskaber og et råt look. Modsat SP L leveres SP kun i sort-kobber farve, uden knækudstødning og kun som 30 km/t.

Pris : 17.595,- (inkl. nummerplade og klarøgring)

PGO New Ligero

Den lille New Ligero er en prisbillig, velkørende scooter i retro-design. Maskinens lille størrelse og lave vægt gør den nem at køre og let at håndtere for alle. Den gennemtestede teknik gør driftsikkerheden utroligt høj, samtidigt med at omkostningerne er i bund. Det er svært at finde en billigere måde at komme omkring end New Ligero.

Pris : 12.999,- (inkl. klargøring: 14.399,-)

PGO G-Max

Den store G-Max har alt, hvad hjertet begærer. Center-støddæmperen er som på de store racermotorcykler, og kombineret med 12" alufælge er køreegenskaberne sjove uden at gå på kompromis med komforten. G-Max er monteret med sportsudstødning, lækker instrumentering med omdrejningstæller og digitalt speedometer og har selvfølgelig også Wave bremseskiver og 2-stemplet bremsekaliber, der gør, at man altid kan stoppe hurtigt og sikkert. Designet er er moderne og lækkert, komforten i top, og der er stadig plads til tasker på turen.

Pris : 20.795,- (inkl. nummerplade og klargøring)

PGO Dr. Big

Dr. Big er, ligesom storebroren T-Rex, en gammel kending på de danske veje, og med god grund. Teknikken er tilpasset det danske klima, og denne scooter er derfor ekstremt driftstabil. Yderligere er plads og komfort sat i højsædet, så det er muligt at medbringe sports- eller computertasken på turen og stadig komme frem i god behold. Designet er blevet opdateret med en smart stribe, og udstyrslisten byder på omdrejningstæller, 12" hjul og meget mere.

Pris : 17.795,- (inkl. nummerplade og klargøring)

PGO Trike

Trike fra PGO tilbyder bevægelsesfrihed med store muligheder for personlige tilpasninger. Der er mulighed for bla. stokkeholder, gashåndtag i venstre side, komfortsæde med armlæn, monteringssæt til kørestol eller rollator og meget, meget mere. Teknikken er gennemtestet og driftsikkerheden er høj, samtidig med at omkostningerne er lave. Siddekomforten er i top, selv på længere ture, og der er mange detaljer, som sikrer god bevægelsesfrihed. Alle funktioner kan betjenes med ganske få fingerkræfter.

Pris : 49.795,- (inkl. nummerplade og klargøring)

Peugeot Tweet

Med store 16” hjul og 30 mm teleskop-forgaffel er komforten uovertruffen og køreglæden stor. Den lave vægt, momentstærke motor og smalle konstruktion gør Tweet perfekt til at køre i byen, og den er også velegnet som behagelig pendler scooter. Under sædet er der et rummeligt opbevaringsrum, og Peugeot har desuden fundet plads til både et handskerum og en krog til poser og tasker så indkøbsposer og bagage let kan medbringes.

Pris : 16.795,- (inkl. nummerplade og klargøring)

Peugeot Speedfight 4

Speedfight 4 er blevet fuldstændigt redesignet med ny front, instrumenter og motor. Designerne har hentet inspiration fra Peugeot motorsport ved udviklingen af den nye Speedfight 4. Instrumenterne er blevet mere moderne med mulighed for at bruge smartphone som navigation. 32 mm Upside-down forgaffel, 13” alufælge, Shuricane-bremskive med 2-stemplet radial kaliber sørger for markedets sjoveste køreegenskaber. Den nye 4-takts motor sørger for at du med lidt benzin kommer langt, sikkert og hurtigt omkring. Denne sporty scooter-model har desuden et stort hjelmrum med god plads til bagage eller en fullface hjelm.

Pris : 19.795,- (inkl. nummerplade og klargøring)

Peugeot Speedfight 4 R-cup

Speedfight 4 Iceblade er designet af Peugeots motorsportafdeling, så designet matcher Peugeots aktuelle sportsmodeller som RCZ og GTI. Udover standardudstyret som 32 mm upside-down forgaffel, 13" alufælge, hurricane-bremskive med 2-stemplet radial bremsekaliber er Iceblade udstyret med aluminiumstrinbræt, afdækning til passagersæde, opdateret affjerdring samt smartphoneholder. Den kvikke 2-takts motor sørger for at du med lidt benzin kommer langt, sikkert og hurtigt omkring. Denne sporty scooter-model har desuden et stort hjelmrum med god plads til bagage eller en fullface hjelm.

Pris : 20.795,- (inkl. nummerplade og klargøring)

Peugeot Kisbee

Kisbee 2T er den perfekte scooter, både til kvik transport i byen og længere ture på landet. De store 12-tommer hjul, den lave vægt og velbalancerede affjedring gør Kisbee både underholdende og behagelig at køre på. Hjelmrummet kan indeholde en fullface hjelm, og krogen i fodrummet gør det nemt at have bæreposer eller tasker med på turen.

Pris : 15.795,- (inkl. nummerplade og klarøgring)

Peugeot Django

Peugeot Django Evasion er et charmerende bekendtskab med sin tofarvede lakering samt mange kromdetaljer og udstyr. Sammenlignet med Django Heritage får du udover den tofarvede lakering: dæk med hvide sider, krom-bagagebærer for, lav vindskærm, specielle sidespejle, speciel og komfortabel Evasion sæde samt moderne LED-lys i fronten. I det omfangsrige udstyrssortiment til Django finder du udstyr så du kan individualisere og udleve din vildeste Django-drøm.

Pris : 23.795,- (inkl. nummerplade og klargøring)

TGB Tapo RS

Aggressiv styling og kraftfuld motor gør TAPO til gadens skarpeste scooter! TAPO RS kombinerer aggressiv styling med skarpe køreegenskaber og høj ydelse. Det unikke design med dobbelte forlygter og den sportslige, strømlinede profil giver Bullet en skarp fremtræden på gaden.

Pris : 10.999,- (inkl. klargøring: 12.399,-)

TGB Bullet RR

Bullet RR er skabt til race! 13” hjul, skivebremser, fodbræt i alu og digitalt display gør RR i stand til at tackle alle udfordringer. Bullet RR kombinerer aggressiv styling med skarpe køreegenskaber og høj ydelse. Det unikke design med dobbelte forlygter og den sportslige, strømlinede profil giver Bullet en skarp fremtræden på gaden, mens skivebremserne, de store hjul og upside-down forgaflen sikrer vejgrebet i alle situationer.

Pris : 14.999,- (inkl. klarøgring: 16.399,-)

TGB Bullet Basic

Aggressiv styling og kraftfuld motor gør Bullet til gadens skarpeste scooter! Bullet Basic kombinerer aggressiv styling med skarpe køreegenskaber og høj ydelse. Det unikke design med dobbelte forlygter og den sportslige, strømlinede profil giver Bullet en skarp fremtræden på gaden. Kombinationen af køreglæde, design og en rigtig god pris gør Bullet Basic til et stensikkert køb!

Pris : 13.449,- (inkl. klarøgring: 14.849,-)

TGB Express

Danmarks mest solgte fragtscooter – perfekt til udbringning af alle slags varer. Express er specielt konstrueret til fragtkørsel. Stellet har et lavt tyngdepunkt, dobbelte støddæmpere bag og sidestøttefod i begge sider. Kassen er på hele 150 liter og har indbygget rygstøtte så man selv på lange køreture kan sidde behageligt og nyde turen.

Pris : 15.999,- (inkl. klarøgring: 17.399,-)

Vespa Sprint Sport

Pris : 24.998,- (inkl. klarøgring: 26.398,-)

Vespa Sprint

Pris : 23.998,- (inkl. klarøgøring: 25.398,-)

Vespa Primavera Touring

Pris : 23.998,- (inkl. klargøring: 25.398,-)

Vespa Primavera

Pris : 22.998,- (inkl. klargøring: 24.398,-)

Piaggio Typhoon

Pris : Fra 14.998,- (inkl. klargøring: 16.398,-)

Piaggio NRG

Pris : 19.998,- (inkl. klargøring: 21.398,-)

Piaggio Liberty

Pris : 18.998,- (inkl. klargøring: 20.398,-)

Piaggio New Fly

Pris : 16.998,- (inkl. klargøring: 18.398,-)

Piaggio Zip

Pris : Fra 23.998,- (inkl. klargøring: 25.398,-)

Piaggio Liberty Delivery

Pris : 18.998,- (inkl. klargøring: 20.398,-)

Gilera SMT

Pris : 23.998,- (inkl. klargøring: 25.398,-)

Gilera RCR

Pris : 23.998,- (inkl. klargøring: 25.398,-)

Derbi Senda X-trem

Pris : Fra 23.998,- (inkl. klargøring: 25.398,-)

Derbi Senda Racing

Pris : 25.998,- (inkl. klargøring: 27.398,-)

Aprilia RX Factory

Pris : 25.998,- (inkl. klarøgring: 27.398,-)

Aprilia SX

Pris : Fra 23.998,- (inkl. klargøring: 25.398,-)

Aprilia SR

Pris : Fra 20.998,- (inkl. klargøring: 22.398,-)

Aprilia Scarabeo Classic

Pris : Fra 20.998,- (inkl. klargøring: 22.398,-)

Aprilia RS 4 Replica

Pris : Fra 33.998,- (inkl. klargøring: 34.398,-)

Aprilia RS 4

Pris : Fra 32.998,- (inkl. klargøring: 34.398,-)