EasyGO Jupiter M3A

Denne smarte, el-scooter er perfekt til dig som ønsker god kvalitet og sikker kørsel. Den er smal og derfor superfunktionel at køre rundt på i supermarkeder, mindre stier mv. Der er monteret to sidespejle og frontkurv på. Der medfølger et regncover, servicebog, brugervejledning samt ekstra nøgle. El-scooteren kan indstilles til to hastigheder, foruden den nemt betjente drejeknap i midten af instrumentbrættet. Justertbart sæde og styr, så den kan passe til både høj og lav. Scooteren fremstår flot, kører som den skal, men står dog med kosmetiske brugsridser foran. Kan leveres med nye batterier. Nypris: 20.995,- Kom forbi og prøv en tur !

Pris : 5.900,-

Ape50 Top

Brugt Ape Top. Står rigtigt pænt. Har kørt knapt 6.000 km, så har stadig mange kilometer endnu. Ape'en er nyserviceret. Der er monteret webastofyr i kabinen. Kig ind for en prøvetur eller hvis du er interesseret i at høre nærmere.

Pris : 38.900,-

Ape50 Van grøn

Denne brugte Ape50 Van har nogle brugsridser udenpå, men er utrolig velholdt indenvendig! Den har kørt meget få kilometer trods et par år på bagen. HUSK den kan føres uden kørekort. I vognen er der monteret motorvarme samt CD-/Radio. Kabinen er lydisoleret og der er monteret store spejle Ring for at høre nærmere eller kig ind i Hårlev til en prøvetur.

Pris : SOLGT !! Lignende søges !