EasyGO Jupiter M3A

Denne smarte, el-scooter er perfekt til dig som ønsker god kvalitet og sikker kørsel. Den er smal og derfor superfunktionel at køre rundt på i supermarkeder, mindre stier mv. Der er monteret to sidespejle og frontkurv på. Der medfølger et regncover, servicebog, brugervejledning samt ekstra nøgle. El-scooteren kan indstilles til to hastigheder, foruden den nemt betjente drejeknap i midten af instrumentbrættet. Justertbart sæde og styr, så den kan passe til både høj og lav. Scooteren fremstår flot, kører som den skal, men står dog med kosmetiske brugsridser foran. Kan leveres med nye batterier. Nypris: 20.995,- Kom forbi og prøv en tur !

Pris : 5.900,-

Lindebjerg LM350

Denne elegante og meget robuste el-scooter fra 2014 er perfekt til dig, som vil rundt nemt og bekvemt. Scooteren har 2 stk. 45Ah batterier og kan række op til 40 km. De fire store hjul giver ekstra stabilitet og gør den meget sikker at køre på. Der er monteret frontkurv, 2 sidespejle og der medfølger et regnslag. Desuden er der monteret komfortsæde på vognen. Det er muligt at få den leveret med nye batterier for yderligere kr. 2.100,- Nypris for hele sættet i 2014 kr. 17.489,- Kom forbi og prøv en tur !

Pris : 9.000,-

C.T.M. Apollo 589

Rigtig god og stabil el-scooter fra Sportster. El-scooteren, Apollo589, har fire hjul og giver derfor rigtig god komfort og stabilitet på vejen. Scooteren er fire år gammel og er serviceret på eget værksted. Utrolig pæn og velholdt, kun meget få brugsridser. Der er monteret helt nye batterier på el-scooteren. Der medfølger en ryg-/lændestøtte og regncover. Kom forbi og prøv en tur !

Pris : 9.750,-

BEKADI Blackline

Flot rød BEKADI fra 2017. Der er stadig et halvt års garanti på vognen. Knallerten har kun kørt 95 km og er dermed meget lidt slidt. Sædet er rykket tilbage, så der er bedre benplads. Der medfølger et regncover til knallerten. Kig forbi til en prøvetur eller ring og hør nærmere.

Pris : 21.950,-