Kære Kunder, Vi har stadig åbent!

Vi har dog taget en del forholdsregler og forsøger så vidt muligt at undgå tæt kontakt med kunder i butik og på værksted.

Men vi kan også se i ordrebøgerne at Danmark er delvist gået i stå. Så har du en opgave vi skal løse, vil vi være meget taknemmelige.

Afspritning af din båd, campingvogn eller scooter er en selvfølge! Vi spritter alt af inden vi går i gang med en opgave. Dette selvfølgelig uden omkostning for dig som kunde.

Vi kører kun meget begrænset ud til kunder og reparerer, men tilbyder gratis transport til og fra værkstedet i forbindelse med reparationer.

Ønsker du at købe ny scooter, påhængsmotor eller andre varer, beder vi dig tage telefonisk kontakt, så vi kan klare så meget som muligt over telefonen.

Ring til os og få en snak om din opgave og dine ønsker. Så finder vi en god løsning for alle parter.

 

 

Med venlig hilsen

 

Charlotte & Lasse

LH Motor

Velkommen til LH Motor.

 

Du kender os formentlig som LH Marine eller BB Motor. Det er fortid. De 2 firmaer er nu lagt sammen under samme navn, nemlig LH Motor.

Dette er udelukkende gjort for at gøre det mere simpelt. Det er stadig de samme dygtige medarbejdere, samme adresse og samme telefon der tager imod dig.

Pr. 1. januar har vi endda udvidet holdet på Marineværkstedet med en ekstra mand, så vi kan servicere dig endnu hurtigere og bedre i fremtiden.

 

Vi glæder os til at se dig hos LH Motor i Hårlev. 

 

Kontakt os

Du er altid velkommen til at:

 

  • Ringe på 56 63 01 00. Uden for åbningstid kan du taste dig igennem til vagttelefonen, hvis du har en hastesag. Vi rykker ud alle døgnets 24 timer. 
  • Skriv en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 
  • Skriv til os i nedenstående formular.

Skriv til os
Skriv dit navn hér
Skriv din e-mail hér
Skriv dit telefonnr. hér
Skriv din besked hér